lördag 31 december 2011

JUL i Sandsgården.

Julen tillbringade vi hemma hos de mina i den värmlänska skogen. Pappas lilla stuga rymdes vi alla 3. Vi fick pappas sovrum och Edvin det lilla "gåstrummet" Pappa fick krypa upp på loftet.Trots ca 50 kvm så gick vi varandra på nerverna. Dagen innan julafton lämnade vi in Edvin på mormors jobb "dagis" så vi fick en stund för oss själva på Arvika stad. Vi kunde titta i butiker och fika ensamna. När hände det sist!!!!!!! Efter ca 3 timmar hämtade vi upp en nöjd Edvin hos mormor.

Julaftons morgon och dag var väldigt lugt och trevligt. Kl 14 begav vi oss upp till min bror med familj. Där vara även mormor, moster Catta, Stefan och deras lille pojk Vilde, Kusin Adrian och Alice mormor, morfar och morbror och såklartHlelena och min bror HC. Fullt hus med trevligt sällskap och mycket god mat! Å så kom ju TOMTEN! som Edvin och Adrian hade väntat på honom!



mina fina syskonbarn Adrian och Alice.

När tomten kom steg spänningen hos de två älsta barnen. Alice satt förundrat och tittade på. Väldigt många paket var det. Bästa paketet för Edvin var nog det gamla fiskespelet som även vi syskon hade när vi var små och en doktorsväska( vi måste till Dr var dag och vidare med ambuland till sjukhuset). 19.95:- och 39.95:- på Ullared, super!

Det hela slutade med att alla ville vara hos tomten även lille Vilde på 3 mån.




Inga kommentarer: