lördag 19 september 2009

Mormor på besök


I tors förmiddags kom äntligen mormor på besök. Edvin visade sin allra bästa sida med en gång. Mycket bus och charmen var maximal. Vi tog oss en tur till stan där vi kollade in den internationellla matmarknade (måste säga att den var bättre i våras när den var här i stan). Så klart fick Edvin några presenter av mormor. Han kommer bli så fin i de nya kläderna! I fredags gick vi en långprommis längs med Göta Kanal i det vackra höst vädret.

Igår kväll besökte vi Mattis, Camilla, Anton och Olle som bor i Möjetorp/Linköping. Där bjöds det på fredagsmys= TACO! Vid 22 tackade vi för oss och åkte hem. Natten blev rätt jobbig, Edvin hostade och var ledsen större delen av natten. Så jag och Jocke fick inte mycke med sömn.

Idag har vi varit på stan mammamalika fick fika med sina vänner utan sambo och barn, skönt!!!!!!! Mellan kl 15-17 var jag med Sebben på Ljungsbros simhall där tre tjejer i hans klass hade kalas. Sebben var som en fisk i vattnet, han simmade för fullt slog, volter i ner i vattnet från poolkanten. Bästa volten kom från 5:an=världens magplask........ Jag skrattade faktiskt hjärtligt, skäms mammamalika......
Nu öser Edvin i soffan, hoppas han somnar snart!

Inga kommentarer: