torsdag 30 juni 2011

vi firade midsommar...

... med fam Morris + Farfar och farmor Morris, fam jacobson/Alden i Slaka! Från kl 11- 00.30 höll i vi igång. (Vi 3 var rätt trötta och sega på Midsommardagen) Först var det sillunch innan kransen åkte på huvudet och vi gick bort till midsommarfirandet på hembyggsgården!


Så göra vi när vi tvättar våra kläder......


Amanda


Busungarna Edvin och Ebba

Efter ca 15 dansande ville Edvin sova, Ebba följde efter. Amnada behöve hem på toaletten så vi andra gick tillbaka hem till Morrises för att dricka kaffe och äta tårta medans barnen sov. Det blev lite Pippi innan de små vaknade till och kunde börja leka igen.... Sen var det full rulle efter ca 2 timmar, med lek och hopp på grannens hoppmatta.


Amanda, Edvin och Ebba tittar på Pippi Långstrump!!!

Grillen tändes vid 17.30 och jisses va mycket mat det blev. Vi åt och åt. Sen mådde iallafall jag illa resten av kvällen. Edvin och Ebba satt och skålade i mineralvatten......

 



Två hungriga pappor. Robin och Jocke!


Kvällen avslutades med mycket skratt och mera skratt. Farfar och farmor Morris berättade om livet i Engalnd innan de flyttade till Sverige på 70- talet. De har drivt både hotell och klubbar. De berättade om allt mellan himmel och jord. Nils sjönk allt längre ner i soffan och blev allt tystare ju mer hans föräldrar berättade. Vi andra lyssnade till fullo! Det var väldigt längesedan jag skrattat så mycket!



Inga kommentarer: