onsdag 19 januari 2011

nattarbete!

Andra natten av 4 denna vecka. Förra natten var det SJUKT mycket ringningar. Det var en befrielse att få gå hem i morse kl 07! Inatt är det betydligt lugnare och det är jag och Leif tacksamma för. Dock går tiden betydligt saktare när det inte larmar! Skulle faktiskt mer än gärna lägga mig och sova. Bara 6 h kvar tills dess......

Hämtade Edvin vid 15.30 idag till hans stora förtjusning med cykel. Helt ok att cykla nu när nästan all snö har töat bort. När vi kom hem lekte vi med en del av alla hans nya leksaker. Själklart var han med och gjorde sitt bästa när vi lagade middag. Lille killens tårar rann över kinderna när vi skar lök, men han slutade inte hjälpa till för det :) Dock åt han inte så mycket när väl maten var klar..... :(

Efter badet var det ett himla tjatande från Edvin om att få se Pippi Lala (antar att det är Pippi Lotta eller Pippi Långstrump) och Pumbu (som är Pingu), så det blev 2 avsnitt av Pumbu och ett av Pippi Lala. Tro inte att han nöjde sig med det, utan sa upprepade gånger meja meja.

Det blev inget mera tv tittande utan det blev borsta tänder och sen läggning. Den senaste veckan har Edvin fått svårt att somna på kvällen oavsett hur lite eller hur mycket han sovit på dagen. Han vill helt enkelt inte sova. I går somnade han 20.30. Han ligger och småpratar, ropar lite på pappa och lite på mamma. Hmmmmmm.

Så här kan vi inte ha det, vi är nog lite bortskämna med att det bara har varit att lägga honom i hans säng säga godnatt och skjuta till dörren så somnar han!!!!!!!!!!!!!!! Måste hitta nya strategi!

Jobbet kallar!!!!!!!!!!

Inga kommentarer: