söndag 13 december 2009

Julklappsspel!

Jag tror det är 5 år sen vi körde JULKLAPPASLEKEN för första gången. Vi samlas hos mig och äter gott, det brukar vara knytis med julmat men i år lagade jag och Jocke maten och då blev det fläskfilegryta och pressad potatis, till efterrätt blev det en apelsin och choklad cheesecake! Alla blev mätta och glada, vissa drack mer än andra....... inga namn nämda...... Det som fanns i paketen var bla, reflexer, DVD filmer, bok, en hel kartong med skumtomtar....... Ingen gick tomhänt hem kl 01.30, som tur var. Idag har det snöat här, så marken är vit. Nu väntar vi spännt på det kommande LUCIA tågen som ska komma till häst kl 17 hos vår hyresvärd Eva......


Edvin tog hand om lilla Ebba så hon inte behövde ligga själv i sin vagn, det gick sådär. Det hela slutade med att Edvin föll ner över Ebba och båda började gråta. Det gick snabbt över som tur var!


Mamma Anna med Ebba som snart är 3 månader.


Pappa Robin med Ebba.


Louise kom utan sin sambo Crille och dottern Olivia.


Mamma Theresé. Lilla Manda fick vara hemma med farfar och farmor, som tur var fick jag träffa Manda på stan igår på dagen så det var ok att hon inte var med.


Theresé man Nils.


Inga kommentarer: