måndag 7 maj 2012

Östersund.

För att komma ifrån fjället en sstund åkte vi till Östersund bara 12 mil bort, vad är det för avstånd här uppe i fjällen...... Tyvärr så blåste det superkallt så vi kollade runt rätt snabbt och sen tog vi en fika med min gamle vän Jessica och hennes kille och deras lille pojke som bara är drygt 3 mån. Så gossigt att hålla i en sådan liten.

Dagarna gick väldigt fort vi åkte skidor var ute i snön och byggde snögrotta, gick prommis, fikade, vi vuxna fastnade i bett barnspel på varsin Iphone super trevligt....... NOT!!!!! Funderar på att ha Iphone förbud på nästa semester på kvällarna så att man kan umgås och inte sitta med varsin mob :)

På PÅSK AFTON åkte vi med en vässla upp på Storhogna fjället för att ta en fika på ett Sameviste. Edvin och Sebbe tyckte detta var en rolig åktur. Vi åt våffla och drack kaffe och kollade in hundspannet som drog i väg i väldans fart över fjället!!

Hemresan gick hur bra som helt vi stannade 2 gånger och Edvin gnälde inte en enda gång!!!!! Men det är som man brukar säga BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!!!!!!









Inga kommentarer: